Sponsor mij

The Olympic way of the warrior

April 2020 ga ik strijden op het Europees kwalificatie toernooi voor een ticket naar de Olympische Spelen in Tokio!
18 april is het zover. Hier moet ik de finale halen om mijn droom te kunnen verwezenlijken. 

Op dit moment staat mijn leven volledig in het teken van taekwondo. Ik sta vroeg op om nog voor mijn werk te kunnen trainen en ik moet op tijd mijn werk weer af hebben om mijn trainingen in Amersfoort te halen. Erg drukke planning, elke dag weer, maar ik wil er alles aan doen om mijn droom uit te laten komen. 

Door een verandering in de subsidieregeling kan de Taekwondo bond mij geen fulltime programma verzorgen en financieel geen ondersteuning bieden. Een fulltime baan is niet mogelijk, omdat ik alle tijd nodig heb voor mijn trainingen, reizen, rust etc. Toch heb ik twee banen en probeer ik dit zo goed mogelijk te combineren. Helaas is dit niet genoeg.. Om mijzelf zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op dit kwalificatie toernooi moet ik verschillende trainingskampen en wedstrijden binnen en buiten Europa volgen. Daar komen natuurlijk aanzienlijke kosten bij kijken.  

Daarom neem ik de vrijheid om bij U aan te kloppen voor financiƫle ondersteuning. Het zou toch ontzettend teleurstellend zijn als ik alleen door geld gebrek mijn Olympische droom zou moeten opgeven. Uw donaties, hoe bescheiden dan ook, zijn bijzonder welkom en ik zal er U voor altijd dankbaar voor zijn.

Uw financiĆ«le bijdrage kan gedoneerd worden op NL88 RABO 0348 6843 71 tnv bodine schoenmakers ovv Sponsoring Olympische Spelen. Voor vragen kunt u altijd contact met mij nemen. Hou mij in de gaten via Facebook, Instagram en op mijn website!!

Voor meer informatie zie mijn crowdfundingcampagne: http://taekwondo-amersfoort.nl/bodineschoenmakers/

                                                                                                            


 

 

 

  • ENCOENCO
  • RBA CarsRBA Cars
  • Dorpsraad RavensteinDorpsraad Ravenstein
  • Taekwondo AmersfoortTaekwondo Amersfoort
  • Insight24Insight24
  • FilterCareFilterCare