Sponsor mij

The Olympic way of the warrior

Om deel te kunnen nemen aan de Olympische spelen in 2020 heb ik een strijdplan in elkaar gezet om dit doel te kunnen bereiken. Natuurlijk ligt de basis van mijn plan in een levensstijl die bij een topsporter past met dagelijks taekwondo trainingen en de bijbehorende conditie- en krachtoefeningen met uit gebalanceerde voeding en rusttijden. Om het stijgende wereldniveau van mijn concurrenten binnen taekwondo bij te kunnen houden moet ik regelmatig trainingen in binnen en buitenland volgen, zodat ik sparringpartners van niveau ontmoet om in topconditie te blijven. Voor deelname aan  de spelen ligt het niveau echter hoog. Om wereld- en Olympische ranking punten te halen, moet ik deelnemen aan toernooien die wereldwijd gehouden worden. Daar komen natuurlijk de aanzienlijke kosten bij kijken. Door een verandering in de subsidieregelingen kan de taekwondo bond mij financieel geen ondersteuning bieden. Mijn ouders doen wat ze kunnen en hebben mij tot nu toe  zoveel mogelijk begeleid en financieel ondersteund, maar dat heeft ook zijn beperkingen nu de kosten op gaan lopen. Zelf heb ik als sporter niet voldoende financiële middelen. Een fulltime baan is natuurlijk lastig te combineren met topsport.  

Daarom neem ik de vrijheid om bij U aan te kloppen voor financiële ondersteuning. Het zou toch ontzettend teleurstellend zijn als ik alleen door geld gebrek mijn Olympische droom zou moeten opgeven. Uw donaties, hoe bescheiden dan ook, zijn bijzonder welkom en ik zal er U bijzonder dankbaar voor zijn.

Uw financiële bijdrage kan gedoneerd worden op NL42 RABO 0302 1929 05 tnv bodine schoenmakers. Voor vragen kunt u contact met mij nemen. Hou mij in de gaten via Facebook, Instagram en op mijn  website!!

                                                                                                                                


 

 

 

  • ENCOENCO
  • RBA CarsRBA Cars
  • Dorpsraad RavensteinDorpsraad Ravenstein
  • Taekwondo AmersfoortTaekwondo Amersfoort