Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website!
Change4Yourself is voor mensen die graag wat aan zichzelf willen veranderen of verbeteren. Dat kan van alles zijn. Wil je lekkerder in je vel zitten, fitter worden, van een bepaalde gewoonte afkomen, afvallen of juist aankomen? Maar lukt het niet alleen en heb je er wat hulp bij nodig? Dan is Change4Yourself wat voor jou! Samen maken we voor jou een persoonlijk doel en een stappenplan, om naar jou einddoel toe te werken en dit te behalen!

Dit kan individueel, maar ook in groepsverband (bij genoeg aanmeldingen).


Personal en smallgroup training:
Ieder heeft zijn of haar eigen doel(en). Fitter worden, afvallen, conditie opbouwen, zelfvertrouwen opbouwen, weerbaarder worden of een ander doel? Samen gaan wij er aan werken om jouw persoonlijke doel te behalen!

We kunnen samen aan het werk tijdens de personal trainingen of je gaat samen met andere kinderen/leeftijdsgenoten/sportmaatjes aan de slag tijdens de small group trainingen. Ook hier word aan jou eigen persoonlijke doel gewerkt. I
k ga graag met jou aan de slag! Wanneer wil jij van start?!

Voor wie?
-Kind: 4 tot 10 jaar
-Tiener: 10 tot 20 jaar
-Volwassen: 20 tot 65 jaar
-Ouderen: 65+

Clinics/Workshops:
*Bso's:
Naast personal en small group training verzorg ik ook clinics/workshops aan bso's, scholen en bedrijven.
Het is belangrijk om op jonge leeftijd te starten met een gezonde leefstijl. Voldoende beweging en gezonde voeding behoord daar ook bij. Daarnaast is de weerbaarheid van een kind zeker niet onbelangrijk. Daarom zullen de kinderen tijdens de clinics/workshops voor bso's en kleuterspeelzalen ook spelenderwijs leren weerbaar te worden. Daarnaast leren ze respect voor andere te hebben.

*Scholen:
Ook bij basisscholen/middelbare scholen geldt hoe sneller de kinderen bewust worden van een gezonde leefstijl, hoe beter. Daar zou ik graag een steentje aan bij willen dragen.
I
n deze tijd is het belangrijk om voor jezelf op te komen. Met mijn taekwondo achtergrond, zal ik de leerlingen leren weerbaarder te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen in hun zelf.

*Bedrijven:
Wilt u uw team versterken en werken aan teambuilding? Dan kan ook jij als bedrijf bij mij terecht. Durf jij je collega’s uit te dagen?

*Voeding:
Weet jij niet zo goed wat je met jouw voeding aan moet? Heb je geen idee wat nou wel of niet goed voor je is? Dan is voedingsadvies op maat wat voor jou!

*Massage:
Altijd hard aan het werk? Altijd in de weer? Te weinig ontspanning? Dan kunt u nu een afspraak maken voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Werkwijze:
*Kennismakingsgesprek:
Als u een afspraak heeft gemaakt zullen we starten met een kennismakingsgesprek. Hierin gaan we elkaar leren kennen en kijken we of er een klik is tussen ons. Want hoe beter de klik, hoe beter we samen aan het werk kunnen gaan. Ook gaan we op zoek naar jouw persoonlijke doel(en) en maken we een plan om jouw doel(en) te voltooien!

*Trainingen:
Dan gaan we van start met de trainingen. Deze zijn voor iedereen anders, want de trainingen worden aangepast op jouw persoonlijke doel(en).

*Coachgesprekken:
Elke 6 weken maken we een afspraak voor een coachgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken hoe het met jou gaat en hoe het met je doel(en) gaat. Als het nodig is stellen we ons plan bij. Daarna gaan we weer 6 weken knallen en een stap dichterbij jouw doel(en) komen!

 


  

Voor meer informatie en/of vragen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. 

 

 

 
  • ENCOENCO
  • RBA CarsRBA Cars
  • Dorpsraad RavensteinDorpsraad Ravenstein
  • Taekwondo AmersfoortTaekwondo Amersfoort